martes, 2 de octubre de 2007

L'ACTUALITAT I LA IDENTITAT



De tornada a casa, m'he anat assabentant de l'actualitat política, de la cremada de fotografies del Rei, del projecte del Partit Popular, per espanyolitzar més el país, de les declaracions d'Ibarretxe, Xapateo, i etc...

Perquè un poble no pot triar el que vol?, perquè no un referendum, i que poguem triar d'una vegada el que volem ser?

Quina por té la resta del país, de que els bascos vulguin ser bascos i els catalans, catalans?

Jo no ho veig tant complicat, el que si hi ha és moltes connotacions econòmiques.

En quan al Rei, i la noblesa en general, no ens oblidem dels barons, ducs, i comtes, de tota aquesta gent que acapara tant de poder, de bèns, i diners, tota aquesta gent ens sobra, i ens presuposa una gran despesa anual, que la podríem invertir en Hospitals, metges, escoles, ajuts als joves, vivendes de protecció oficial, en fi en les coses que ens preocupen.

Mentrestant els senyor Rajoy i els seus "SECUASOS", fomenten l'odi cap als que volem ser, i no volem ser com ells, i no s'en adonen de que el que fan es que cada vegada sentim amb més força la nostra nacionalitat.

Perque es realitat es així com ens sentim, CATALANS.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

a mi el que em desconserta més es la actitud de la Cope quan parla de la monerquia, ho es que al darrera de tot aixó el que volen es que els militars se radicalisin en contra de Catalunya ?

Què t'anava a dir dijo...

A vegades mires els diaris i sembla que faci dos dies que s'ha mort el Cisquet. on està la transició que algú m'ho expliqui.

Anónimo dijo...

no us oblideu que darrera els antimonarquics campa l´extremadreta. els actes de crema de fotos només són una cortina de fum per amagar la incapacitat d´alguns per portar el país cap on volem anar. menys pallassades i més anar per feina defensant catalunya. què ens importa a nosaltres qui sigui el rei d-espanya si no volem ser espanyols.

garmir dijo...

Hola:
Catalunya és una nació, si altres no s´enteren es que tenen un problema.

Maria,
Conec molta gent del PP a la qual no li agrada el Rei , doncs diuen que és massa pro-socialista, tant amb Gonzalez en el seu dia com ara amb ZP.

Anónimo dijo...

jo diria que més aviat el rey neda a dues aigües per no moures de la poltrona, peró si sembla que s´enten més amb els socialistes, encara que ultimament no veieu que está perden molt ? vui dir de formes s´en ten...