martes, 30 de octubre de 2007

QUE ESTÀ PASSANT ?


Barcelona, està colapsada, es desmorona, cada dia milers de persones pateixen un "via crucis", per poder arribar a la feina, cada dia es fa un esvoranc més, i els sitemes de transport no funcionen com tindríen que funcionar, i ningú es fa responsable de res.

El que està clar és que hi ha hagut una mala gestió, des del principi, i que no s'ha tingut en compte la qualitat del sòl, a qui tindran que reclamar els usuaris del transport públic?

Estem a Catalunya, la més moderna, de la que surten molts impostos per la restat de l'estat?, o estem donant passes enrera a tots els nivells?

Bé la qüestió es que volem una solució JA!!!

8 comentarios:

Bruguers dijo...

Hola Montse,
Estic tan cansada dels trajectes Castelldefels-Barcelona-Castelldefels + treballar 8 hores + fer feina a casa + + + + que no tinc ganes ni d'escriure al bloc. Pensa que surto de casa a les 8,30 i torno a les 21,30h.
Visca el transport públic!
Per cert, abans no volia que marxés la Ministra fins que estés tot resolt, pero ara sí, vull que aquesta dona no pugui accedir a ser nº 1 per Màlaga ni que inauguri l'AVE. És maleducada, prepotent, egocèntrica...

Albert dijo...

Jo per sort no sóc un afectat, però realment tot plegat fa molta pena. Som la vergonya.
En fi...aviam com acaba.
Sort

Anónimo dijo...

Això és un desastre i estem atrapats dins una teranyina de la que no podem escapar. Aquí el PP mai ens donarà res perquè no tindrà mai prou vots i el PSOE sap que faci el que faci, la immigració d'altres parts de l'Estat li assegura la majoria faci el que faci, i sigui quina siguin la seva gestió. Som un país en clara decadència i sense sortida

garmir dijo...

Hola:
Com deia l´Antoni Puigverd, un gran periodista, és el nostre 98, Montse hem de reinventar-nos, les receptes que tenim ja no serveixen per aquest segle XXI, hem de tenir esperança com a nació, ens en sortirem, peró no sé com.

Anónimo dijo...

^^

Anónimo dijo...

tan fácil que sería que el Ave hagués pasat pel Vallés sense entrar a Barcelona i que un tren sortis per accedir-hi.

Què t'anava a dir dijo...

Estem a l'imperi de la subcontractació i de la manca de previsió. A l'època del quedar bé i tapar forats. Cada dia anem pitjoar. Ara ens surt la manca d'inversió d'unes quantes dècades.

LA CURA dijo...

Los políticos actuales, sean de Madrid o de aquí se preocupan mucho más de la memoria histórica, de quitar simbología franquista, de si cataluña es ono una Nación, del Estatut y la identidad etc... Y NO SE PREOCUPAN del caos ferroviario, del caos aeroportuario, de la deficiencia en als instalaciones electricas y sus consecunetes apagones etc.... POR FAVOR SRS. POLÍTICOS: Menos tonterias que no sirvan más que para dar votos y preocúpense de los problemas reales y graves que afectan a la sociedad, pedazo de inútiles!!!!!