sábado, 8 de septiembre de 2007

SENTIMENTS

Dins la meva soletat, afloren tots els sentiments, i costa tant, remontar, en una lluita contra la malatia.
Tinc temps per pensar, potser massa temps, voldria dormir tot el dia, perquè a vegades no reconec alguns dels sentiments que em venen al cap.
Avui en Salva m'ha dedicat una cançó de Queen en el seu post, que diu que ha nascut per cuidar-me, per estimar-me, tota una mostra d'estimació que va molt més enllà de les nostres vides.
Es senyal que després de 19 anys, aquest sentiment no ha canviat, per cap de nosaltres, sempre hem caminat junts, en la mateixa direcció, i ens hem donat el que casacú necessita, ens hem complementat, i hem superat molts de problemes junts, ara estem afrontant un repte més.
També m'he adonat, de que les persones em poden seguir sorprenent, tant per actituts bones, o dolentes, he rebut molt de suport de part de tots els blocaires, i també he rebut molt de suport, de gent que no ho hagués pensat, en canvi en la gent que jo creia, m'han fallat.
Quan esperes molt, i el resultat es negatiu, sents la decepció, que et convida a girar l'esquena, i a acceptar el que és evident.
Avui estic sola, fins demà, i demà a la tarda també estaré sola, i sento la buidor, que només es sent quan tens la sensació de solitut.
Solitut, bonica paraula, però el seu significat és prou dur. Sento la falta de la energia que sempre he tingut, el somriure, la feina, el moviment, la sensació de independència que sempre he sentit.
El meu cabell segueix caient cada dia, l'aspevte físic comença a ser una mica deteriorat, em miro al mirall, i els meus ulls, s'han apagat, la meva cara està blanca, no tinc aquella estrella que tenia, fins ara.
No es que l'aspecte físic sigui el que més importa, però tot el meu cos està canviant, i amb ell la meva mentalitat, els meus pensaments i sobreot els meus sentiments.
I així seguiré lluitant, amb l'ajut dels meus, que són la família, i quan dic família em refereixo a marit, fills, pares, germà, i amics, perque ja hem format una família, i amb ella dic els amics, perquè la família et ve imposada, però els amics els tries tú.
I ara amics, us deixo, perquè seguiré divagant, decansant, i llegint els vostres blocs.
Ah!!, JO TAMBÉ HE NASCUT PER ESTIMAR-TE, a tú Salva, perquè ets irrepetible, i per això em considero afortunada.

14 comentarios:

Anónimo dijo...

continuo dien que no et conec, pero per altre bande em sembla que si , no em podries donar una pista ? referent als amics, be em refereixo a la gent en general també me ha pasat el mateig que ha tu , reaccionen que no tu esperes, et pensas que els coneixes, i dels que mes esperes son els que et fallen primer... en cambi d´altres et sorprenen per be...

garmir dijo...

Hola:
Sortiràs endavant, el teu marit, el Salva t´estima molt i és molt bónic en els temps actuals un matrimoni que perdura.
Tots moralment, et donarem suport, reçarem, et tindrem present en pensaments al llarg del dia i irradiarem energia positiva.
No estàs sola, sempre t´acompanya molta gent.

LA CURA dijo...

Hola:

Para cualquier cosa estoy aquí, soy tu CURA,ja, ja...es broma..... y desde luego no estás sola, ya los sabes. Siempre que estoy "bajo" por alguna circunstancia negativa de la vida, intento tener algo que me anime, cada uno lo busca en función de cómo es y sus aficiones.

Personalmente, a mí,además de familia y amigos,la Música me ha ayudado una barbaridad, la Música es algo más que arte, es alimento espiritual para los momentos buenos y malos...

La música acompaña siempre, es la banda sonora de tu vida, sólo tienes que hacértela a tu medida y te aliviará bastante sufrimiento ...

Endavant Montse!! ets forta!!

Montse dijo...

Maria, jo també sento, que ens coneixem, però com donar-te pistes, vaig actuar al Palla Cremada, faig el programa fent paraules, de ràdio Malgrat,no sé dona'm pistes tu, a lo millor jo sí que sé qui ets de seguida.
A més a més, vivia al nucli del barri antic, i ara visc darrera el Natzaret. Ah! anva al Vedruna.

´´ dijo...

Animo , lo de los amigos va como va , pero si tienes varios ya es mucho .

Bruguers dijo...

Al llegir-te des del primer dia ja et cosidero de "casa" i per tant amiga (encara que sigui virtual) això vol dir que m'alegro quan estàs contenta i m'entristeixo quan estàs en baixa forma.
El tirar endavant es cosa d'un mateix, els que ens envolten i la medicació.
Com que això ho tens, sens dubte tot es resoldrà.
Bona nit.

Coco Becerra (Pepe Boada) dijo...

Yo tengo un sucedido de enfermedades y amigos que no está mal.
Una amiga sufrió un accidente muy serio y quedó fatal de huesos. Se tuvo que operar ocho veces y hacer recuperación durante casi dos años. Como hace ya casi veinte años de esto, pues bueno, estábamos en edad de salir de noche, los bares, toda la pesca... (¿se cura eso a alguna edad?).
Claro, eso una noche, vale, dos también; pero no tardó en llegar el momento en que la chavala, (con dos muletas), se cansaba y tenía la sensación -incotestable-, de que frenaba el resto. Total, que fue saliendo cada vez menos con nosotros. Al mismo tiempo, en las sesiones de recuperación, se fue haciendo amiga de una chica que estaba en una situación parecida, pero peor, en silla de ruedas. Ya las ves a las dos de paseo por el parque, de compras, el chocolate en Petrixol... Hermanas.
Cuando a la de la silla le dijeron que podía pasarse a las muletas, hacían carreras hasta bajando escaleras; estaban locas perdidas.
La chica de recuperación mejoró más rápidamente que nuestra amiga, que se fue quedando atrás; pudo andar por su propio pie y sin otro apoyo casi un año antes que ella.
En fin, poco a poco, primero un día, luego una semana, al fin un par de meses, fueron siendo cada vez menos hermanas. Hasta que dejaron de verse.
Nuestra amiga, conforme fuer recuperándose, volvió a la cuadrilla. A veces le veías algo raro, como que estaba y no estaba, pero también se nos fue viendo a los demás. Con el paso del tiempo, los desconchados se nos ven a todos.
Hoy, y desde hace bastantes años, no nos vemos ninguno de los que salíamos en aquellos años; noche sí, noche también.

Elisa dijo...

Cuando pasa algo grave y los amigos no responden como tu esperabas, es duro.
De cada diez, responden dos.
Y con los otros ocho, no puedes enfadarte, porque no es que hayan hecho algo malo aposta. El problema es que no ha salido de ellos hacer algo bueno.
Simplemente te sientes decepcionada.
Pero tu estas por encima de todo eso.

Brie dijo...

Dicen que en estos momentos es cuando descubres a tus amigos de verdad (y a tu familia de verdad, he de añadir). Yo creo que la gente que "desaparece" de tu vida cuando la necesitas no es que te haya dejado de apreciar, pero aprecia más su comodidad y no aceptan introducir cambios en su vida para adaptarse a los tuyos...

Anónimo dijo...

contestan a Brie: crec que la resposta las clavada,hi ha poca gent que deixa la seva comoditat per adaptar-se a la nova situació dels amics, per aixó tens la gran decepció

Anónimo dijo...

Una abrazada montse ,la veritat qu'estic a un ciber ple de nois i noias escridasant i mantenir l'atencio costa molt,son els mes de cuarante anys,pero segueixo escoltant les teves paraules.maria.

Anónimo dijo...

avui per primer cop he posat la radio per escoltar el teu programa... tenia curiositat, te de dir que me ha agradat, hasta la Carme, me ha fet gracia que posesis el nom de Maria al teu conte... mirare de tornar-te a escoltar, encara que per mi es una hora una mica intempestiva...

Anónimo dijo...

Sento molt no poder sintonitzar el dial,estic una miqueta lluny,pero si no es la radio ,el blogg,ens acosta,una abrazada,maria.

FRANCESC CAYETANO dijo...

Anims i petons!