viernes, 7 de septiembre de 2007

UN RECORD A EN JOSEP GONZALEZ

Ahir es va enterrar a en Josep Gonzalez, mestre de l'escola Fuencisla, director del grup de Teatre Palla Cremada, col.laborador de sardanes, amic...
Jo no vaig poder anar a l'enterrament, perquè no em trobava bé, per anar-hi, però des d'aquí un record per a en Josep, i les condolències per la família, Araceli, Olga, pares, germans, en fi que es pot dir, davant la perdúa d'una persona que ha contribuit tant al poble!!
Adeu Josep, ens veurem a l'Hostal de l'Arengada.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

ahir et vaig deixar aqeust comentari;
Ani dijo...

Jo avui he anat a un enterrament. EN Josep ens havia dedicat moltes hores a dirigir-nos en el teatre, moltes hores de paciència i maldecaps. Ell va contribuir a enriquir la cultura malgratenca.
Un record per ell.

6 de septiembre de 2007 14:57

Bé, de fet ho vam compartir i encara ho recordem.Bona senyal.

Montse dijo...

Ani, ja he llegit el teu missatge, es veritat, ens va dedicar molt de temps, però mira, es ben curiós, mentre sabíem que hi era, no el traobavem a faltar, i ara ja començo a sentir, el no haver aprofitat el temps, i haver ingut més comunicació amb ell, jo sabia que estava malalt i fa uns anys li vaig proposar, fer de director de teatre a l'Insti, però em va dir que no tenia humor, aquesta va ser la nostra última conversació, quina pena!, no creus, que em de valorar més el que tenim i a les persones, perquè un dia o d'altre ja no estaran amb nosaltres?