martes, 4 de septiembre de 2007

HEM GUANYAT LA MOCIO

El resultat del ple extraordinari de l'Ajuntament, ha estat que ha guanyat la moció presentada per tots els partits de l'oposició, encara que la sra.alcaldessa, ja ha dit que no parlava perquè la sentissim els que estavem a fòra, sino pels que l'escoltaven per la ràdio, bé el cas es que ha dit que tirará el projecte endavant.
No sé si es suspendran les obres, el que sé es que el poble ha guanyat, però com que es un projecte aprovat per 12 vots a favor en l'any 2004, ja han passat el temps de les alegacions no sé si dret a llei, és factible o no talar-los, el que si sé que a la sra. Campoy li comportarà un preu polític, encara que ha dit, que estava molt tranquila, i que seia conseqüent amb el projecte que es va aprovar en el seu moment.
La veritat, no sé com acabarà la història, avui el poble cel.lebra una petita victòria en front d'una alcaldessa que porta governant 16 anys amb mà de ferro.
Espero que vulgui dialogar, i arrivar a un acord, que agradi a tots, la lluita continuarà, perquè s'ha constituit una plataforma, les ganes i són, però entre tots els manifestants, he pogut veure la gent del meu poble, la gent de tota la vida, i això ens ha acostat una mica més els uns amb els altres, el dialeg espossible i això es el que importa.
La gent que no es mulla, es la que hi té alguna cosa a guanyar, o sou nouvinguts al poble, que en són molts, però els de sempre, hi estarem a sobre.
Un pols al dialeg!!!!!!!

5 comentarios:

francis black dijo...

Es que no puede ser , hay que limitar a dos legislaturas , luego se piensan que son los arboles de su jardin .

Bruguers dijo...

Avui ho he llegit al diari. Publicaven una foto amb un noi i tendes de campanya.

Anónimo dijo...

felicitats a tots,maria

Anónimo dijo...

Despres de 16 anys ja tocava que perdes una votacio, la unió fa la força espero que l´opossisio segueixi endevant i unida quand calgui.

Brie dijo...

Felicidades!!! Me alegra que todo vuestro esfuerzo esté valiendo la pena :D ánimo para seguir!!