viernes, 21 de septiembre de 2007

LA RADIO MOLA

Ahir varem gravar el programa de ràdio per que s'emeti el proper dilluns, i erem molta gent, tant que varem fer un programa d'uns 70 minuts, teniem tantes coses per dir!!!
La ràdio engancha, et fa seu, i cada vegada m'agrada més parlar al micro, m'agrada més improvisar, i parlar de temes no preparats, per això ja no preparo la salutació ni el final, sino que surt, flueix...
I cada vegada ens coneixem més els tertulians i ens sentim més a gust entre nosaltres i el que fem, i això es nota en el programa.
Ahir varem llegir molts de poemes, i ens varem posar un tant eròtics, sí perquè sense voler-ho, solem acabar parlant d'un mateix tema, i ahir el tema era l'AMOR i la MORT, tindrem telepatia?
La qüestió es que tots plegats fem paraules.

8 comentarios:

garmir dijo...

Hola:
La mort em fa por, és un tema que m´asusta.
Cuida´t, avui toca punxada , no?.
Espero que et trobis bè.

Anónimo dijo...

montse, montse.......

Anónimo dijo...

hi va haber un temps que només llegia Espriu, estaba molt deprimida i no se perque mi trobaba bé amb ell, triaba versos per posar als recordatoris de persones que estimaba, i hara penso... perque ho devia fer aixó ? ho trobaba el més normal, i hara no ho faix pas, que em debia pasar ?

civisliberum dijo...

En quina radio surts?
M'agrada que estiguis contenta.

Montse dijo...

Garmir: SI avui em toca punxada, de fet ja he tret la injecció de la nevera.
Anonim la poesia ens porta a altres llocs, dibuixa els nostres pensaments, i a vegades ens sentim indentificats amb el que diu el poeta.
Civilsverum, ara per ara l'únic que faig extra es la ràdio i cada dia m'agrada més, surto a ràdio Malgrat al dial107.4 de la FM, prova per internet, ah! S'emet els dilluns després dels informatius sobre las 13.15, més o menys, es la ràdio Malgrat.

Brie dijo...

Te iba a preguntar lo de la radio, pero se me han adelantado :D me apunto la frecuencia y el lunes te escucho!! :D

Brie dijo...

Ah, Montse, que te he dejado una cosita en mi blog para tí :D
http://brielandia.blogspot.com/2007/09/un-premio-pa-mi-premio-blog-solidario.html

Anónimo dijo...

ei Montse,
radio malgrat es pot escoltar per internet, encara no ho he provat, però m'han dit que he de baixar el winamp i després anar a la web de l'ajuntament de malgrat i allà on hi ha l'icona de la radio es pot escoltar.
Més o menys
Ho provaré, serà fantàstic!