lunes, 24 de septiembre de 2007

LA HEPATITIS C

Avui he anat al metge, m'ha dit que tot anava bé, dintre de la normalitat, que tinc anemia, defenses baixes, perdua de pes, etc...però que tot funciona, i que seguirem els sis mesos que queden de tractament, però que la cosa pinta bé.
He sortit més animada, però es que estic tant cansada, que vull fer les coses i no puc, el cos el tinc com si tingues la grip permanent, i es molt pesat trobar-se així, dia darrera dia.

10 comentarios:

´´ dijo...

http://www.gorinkai.com/textos/tao.htm

AQUI TIENES EL LIBRO DEL TAO , TE PUEDE AYUDAR .

Brie dijo...

Montse, sé que cada vez te decimos lo mismo, que ánimos, que tires palante... nos repetiremos como el ajo, pero sé que cuando te enfrentas a una dura enfermedad, estas cosas se agradecen... porque hay "amigos y familiares" que te dan apoyo al principio, y luego, si te he visto no me acuerdo, y siguen con su vida normal...
En fin, que felicidades por tu lucha contra el maldito virus!!! :D

garmir dijo...

Hola:
De mica en mica es farà el cami, i et curaràs del tot, ja ho veuràs, tot sortirà bé, i el recolzament no et faltarà.
Ja queda un dia menys per curar-te, pensa això, i en tot el que faràs després.
Endavant.

Anónimo dijo...

Ànims, Montse.
Té raó brie quan diu que al principi tothom sembla estar al teu costat i després despareix sense que te n'adonis.Jo no voldria ser d'aquests , i ajudar-te en la distància; enviar-te tot el meu carinyo i recordar-te que tens una família fantàstica per la que val la pena lluitar i aguantar els mals moments que et fa passar aquesta ditxosa malaltia. Ja queda menys per acabar, i quan acabis valdrà la pena mirar enrera i veure que has aconseguit guanyar. Moltes felicitats pels resultats. I quan tinguis un moment de debilitat,pensa en què hi ha molta gent que t'estimem i que t'enviem tota la nostra energia. Un petó, guapa!!

Anónimo dijo...

Sembla que ja està tot dit. Només dir-te que et segueixo cada dia i que els bloggers estem amb tu.

I ho dic de tot cor!

Bruguers dijo...

Estic contenta que tot segueixi correcte. Cada dia que passa un de menys pel final feliç.
Bona nit i endavant.

Bito dijo...

Bueno pues son buenas noticias ¿no? quiero decir, dentro de la gravedad. Supongo que cuando andas con una enfermedad crónica lo que te queda es alegrarte por los pequeños detalles, al fin y al cabo son los que cuentan.

Un saludo,

Anónimo dijo...

Espero que això t'animi una mica.
http://es.youtube.com/watch?v=ltUiKvNsgJ0

Anónimo dijo...

bueno guapa,estic molt contenta per a tu i la teva familia.se que deu ser molt dur esta sempre de baixa forma,al menys fisicament,maria.

Què t'anava a dir dijo...

Endavant i molta força per tirar endavant. Mira endavant i allí arribaràs. Ja ho veuràs.