martes, 11 de septiembre de 2007

LA DIADA

Avui he donat un tomb per Can Campassol, s'ha llegit una mica de història sobre la diada de Catalunya, i hem cantat els segadors i per acabar els nens han fet una ofrena floral.
M'agradat molt cantar el nostre himne, feia temps que no ho feia, però erem quatre gats, i de cop i volta quan hem tret el vermut, s'ha omplert de gent, que es barallava per tot, pel menajr , el veure, fins i tot volien els colors que tenien els nens.
Això sempre passa, i com que avui es feien actes a diversos llocs de Malgrat, la gent ha fet un bon vermut.
Jo com que estava molt cansada, hem decidit anar-nos a dinar a un Restaurant.

6 comentarios:

garmir dijo...

Hola:
Jo admeto que no se la lletra de l´himne nacional de Catalunya, per tant no seria tan hipocrita com he vist per la TV a l´acte de Ciutadella en que molt feien veure que cantaven obrint els llavis, jo m´hagués possat d epeu i l´haues escoltat peró no hagués disimulat la meva ignorància i si algú m ´ho hagués retret en cara , li explicaria que no se la lletra, i que per aixó no passa res, pero no disimularia, mira ves per on m´ha sentat malament veure alts càrrecs disimulant.
Una abraçada, records al Salva i a la Neus.

Anónimo dijo...

Jo mateix tinc llacunes en quant al himne i de vegades erro al cantar-lo, però l'important de veritat és que sentis la diada com a teva i creguis en Catalunya, no ja com a nació, sino com a casa teva.

Anónimo dijo...

L´important és que els que hi erem ens sentim orgullosos de ser catalans i de lluitar pel nostre país.

Anónimo dijo...

cada vegada que sento l´himne nacional de Catalunya, sento papallunetes el estòmac, si fos de un altre pais sentiria el mateig, no entenc la gent que diu que no es nacionalista, en el fons en som tots.

Anónimo dijo...

Ai, Montse és cert que hau foragitat (enganyat) a unes persones que viuen al centre terapeútic perque no estiguessin al vostre "vermú"??

Montse dijo...

No ho sé, no he sentit res, però vaja, no ens molestaríen que vinguessin, i a tú?