martes, 18 de septiembre de 2007

I segueix el tema ...la IMPOSICIÓ

Ara resulta que els avis que es varen agafar a l'arbreda, seràn jutjats, denunciats per l'ajuntament, i jo penso no es podríen fer les coses d'una altra manera?. Una avis que passaven per allà quan va començar la tala i es varen abraçar als arbres, en un acte espontàni?.
No es pot retirar la denúncia? o assistim a un altre polç contra el govern del poble?
La gent estem indignats, ja estem farts dels que ens governen, tota la blogesfera està esverada, per aquests actes de prepotencia.
Que vol demostrar l'esquip de govern?
Ja ho sabem que manen, que fan el que volen, però denunciar a una pobre gent espontania em sembla massa!!!
D'altre banda seguim tenin els màxims governants, esverats, però en realitat tot aquest esverament que porten, no es res més que una cortina de fum, per no arreglar, les coses que ens interessen ALS CIUTADANS DE A PEU, coses que a ells no els ve d'aquí: la vivenda, la sanitat, les escoles, els transports públics, els sous, les feines amb contracte "basura", les pensions dels nostres avis, de les vídues...etc..., coses que importen, però a ells tant se'ls hi fa mentre ells cobrin els seus grans sous, seguiràn discutint, per no fer res, i mentre a la televisió ens segueixen acribillant amb programes "BASURA", perquè no pensem.
No ens adonem que ens estem tornant tontos, o què?

3 comentarios:

garmir dijo...

Hola Montse:
Això deien als anys 60 del franquisme, que nomès donava futbol, ara donen futbol i gran hermano. La gent s´ho empassa tot, i als que ens preocupem encara ens diuen que som uns "matats" que no val la pena fer politica, jo crec que si, altra cosa es que l´opinió meva sigui o no tinguda en compte.
Una abraçada.

Anónimo dijo...

Mira Montse, jo crec que tenim uns polítics pèssims, però també crec que no són més que un reflexe de la societat on vivim, de la qual tots hi formem part. Hem de fer tots autocrítica...

Anónimo dijo...

se el nom de les 7 persones, i de avis res de res, i a més els admiro pel que van fer i els donc tot el meu suport.