sábado, 29 de septiembre de 2007



El que tots necessitem de tant en tant, i jo us ho dedico a tots vosaltres.

Perquè entre tots reflexionem, sobre per el que val la pena lluitar.

També, l'altre dia parlava amb el meu pare, sobre els tractaments mèdics, com ara bé el que faig jo, del que valen, i del que suposaria tenir-ho que pagar nosaltres, i de la quantitat de gent en aquest món, que es mor per no tenir medicines, ni assistència mèdica, i jo pensava que erem privilegiats per viure a on vivim, i de tenir el que tenim.

Perquè envers malgastar els diners per fer guerres, hauríem de manifestar-nos en contra els nostres governants, perquè els destinessin a salvar les vides dels menys afortunats, com ara el que diem el tercen món, perquè no sóm tots del mateix món?

7 comentarios:

garmir dijo...

Hola:
és dificil uniformitzar el desenvolupament humà del món, depén de masses coses, el Tercer Món és el més ric, en recursos naturals i en canvi no ho aprofiten, la corrupció etc....

Anónimo dijo...

seria tan fácil... que pot pasar perque no ho facin? posar-se dácord hi repartir els conexements i els diners hi jo crec que sen sortirien.

civisliberum dijo...

Tens tota la rao, pero no se perque l'egoisme sempre guanya a la solidaritat. Vuy pensar que l'home es per definició bo, pero per motltes raons les seves actuacions quasibe sempre solen ser dolentes.
Es una llastima, tots viuriam molt millor.

BELMAR dijo...

;)

Anónimo dijo...

hi ha tambe genta bona,un peto a tots,maria.i una abrazada al teu home,pero no li diguis pero m`'agrada mes el teu blogg,muassssssssss, a tots dos i als company i amics del blogg.

Anónimo dijo...

ets el que em penso que ets ?

LA CURA dijo...

que verdad más grande quien ideó lo de los abrazos gratis, la gente ya no se toca, la gente ha perdido el roce, el contacto humano, la gente se vuelve fría y eso es malo, hay que ser más cariñoso, besos, abrazos, no pasa nada y a todo el mundo le gusta!! Un abrazo a todos!!!