domingo, 16 de septiembre de 2007

DONES


Sempre anem igual, amunt i avall, volent controlar tot el que ens passa el voltant, i no arrivem, no arrivem...
Jo tinc unes veines molt inusuals, es barallen, es diuen de tot, i després cón íntimes, "amigas de la muerte", la veritat es comic el que pot fer l'avorriment de no saber que fer en nosaltres les dones.
La majoria del meu barri no treballen, no tenen res més a fer, i com sempre hi ha LA REINA, la controladora, la que "si no me haces la pelota, no te hablo" i també té el SEQUITO, que diu "si no sigues a la reina, no eres amiga nuestra", com si anèssim al parvulari!!
Com pot ser que a l'edat que comencem a tenir, i en la nostre epoca, hi hagi dones així!!, disposades a aguantar un matrimoni infeliç, una vida infeliç a canvi de diners? a canvi de ser LA REINA?.
Doncs, em nego a entrar en aquest CLUB i tú?

11 comentarios:

Anónimo dijo...

estas brrejan dues coses , una son les amigues, que per aixó ho son , el baralles hi després ets íntima, la meva millor amiga varem est´dos ans sensa perlan-se, aixó es perque li dius tot el que penses encara que no li agradi, una altre cosa es aguantar el marit pels diners, aixó es una altre historia...

Brie dijo...

Doncs quina pena, no? Jo mai entraria a un "club" així :D

garmir dijo...

Hola:
Jo, com sóc home d´aquestes coses no sé, peró em sembla que les senyores els li agrada molt dir-se els seus secrets entre elles.

civisliberum dijo...

Passa d'aquest tipus de Club. Millor ser criticada que anulada dins de la miseria, la mediocritat i la desesperació d'una vida buida.

Montse dijo...

ja sé que he barrejat dos temes, però es perquè opineu, i la veritat, és que això es real.
Jo si he criticat, insultat, i arrastrat pel fang a una amiga, t'aseguro que no tinc cara per tornar a abusar de la persona, i de mirar-la a la cara sense disculpar-me, però tot i això mai tornaría a ser igual.

´´ dijo...

Mucha suerte mañana Lunes !!!!!

Anónimo dijo...

Los hombres tambien son interesados.no suelen dejar a sus mujeres,les meten los cuernos,pero luego no son capaces de dejarlas.ni por amor.o peor aun,al menos nosotras lo hacemos por algo mas,ellos pueden estar con cualquiera,maria.

LA CURA dijo...

Espero que tengas mucha suerte con las pruebas, ánimo que ya verás que no pasa nada!!!! Yo creo que tanto en hombre como mujeres estas cosas pasan casi por igual, pero si he de decir que entre mujeres quizá es algo más típico. Los hombres pasamos más de envidias, que si uno me ha dicho esto, que si lo otro.....nos afecta por supuesto pero somosm menos susceptibles en general...las mujeres quizá por vuestra sensibilidad os aturden más estas cosas..... Yo con el tiempo, he aprendido muchas cosas, pero una de ellas es a intentar "pasar" de lo que opinen sonbre mí....y eso se consigue supongo con más seguridad en ti mismo y más autoestima... Quizá porque soy una persona más bien independiente...

Tamaruca dijo...

Això és un club? Hi ha gent per a tot, paciència!

Petons...

Anónimo dijo...

Posa-li una corona i que xali.

Lucía Solís dijo...

Jo no crec que sigui només un tema de dones (fixeu-vos en aquest experiment, per dir-li d'alguna manera, del Gran Hermano)però, la cultura social ha fet que les dones hi dediquin més temps a la vida privada i, per tant, a tenir relacions en les que es noten més aquestes picabaralles.
Jo fa temps que vaig decidir no pertànyer a cap grup d'aquests, malgrat això m'he sentit com al "Gran Hermano" en alguns moments de la vida recent.