viernes, 14 de septiembre de 2007

DIVENDRES!!!!

Divendres, dia de la injecció, quina putada hem de matar els bichitos, abans que ells em matin a mí.!!!
Dia trist i gris, fa fred, no tinc ganes de res, estic de baixa moral, i aquesta tarda tinc que anar a la ràdio, menys mal que el meu pare m'acompanyarà amb cotxe i em tornarà a buscar, perquè jo no puc arrivar-hi caminant, i conduir, com que tinc el cap tant malament que em marejo molt, no puc.
Aquestes i moltes altres penalitats d'un tractament, que francament s'em fa molt llarg, i el dilluns sabré com va, tindré el resultat de les proves d'ADN, si va bé seguiràn possant-me la medicació, sinó fóra, i a esperar que surtin nous tractaments, per evitar un càncer o una cirrosi de fetge, quina gaita!!
Però vull suposar que tot anirà bé, i em curaré, per poder donar testimoni de que es pot vèncer a la malatia, sinó no em moriré, ho prometo.
Ah, bon cap de setmana a tots!!!

5 comentarios:

garmir dijo...

Hola Montse:
Sempre estem aqui per ajudar-te, ens tindràs a mà, sempre que vulguis, tot anirà bé.

Anónimo dijo...

el dilluns segú que tindrás bones noticies, pensaré en tú...

Anónimo dijo...

montse,guapa,estem amb tu,jo no estic avui com molt xerraire,pero el unic que puc dir ,es que tens feina pendent i que no pots parar,el dilluns tot anira be,es part de la feina ,molts petons,maca.maria.

Unknown dijo...

He plantat un blog.
És com plantar un arbre.
Espero que doni fruit.
Anima't Montse, vindran temps millors....segur!

Sol dijo...

montse, yo no se que enfermedad tienes, pero vamos, ánimo, piensa en positivo y si estás cansada, descansa y visualizate con tus guerreritos interiores aniquilando a los bichitos malos. Amenázales con un limpiador de los que anuncian en la tele!

muchos besos y energía sanadora!