sábado, 9 de agosto de 2008

L'ESTIU L'ALEGRIA DE VIURE


Un bon estiu, fa calor, potser massa, però és el temps de sortir, d'anar a la platja, de prendre alguna cosa a la fresca de llegir, i de relaxar-se.

Aquesta setmana no treballo, i aprofitaré per prendre el sol, sortir i anar a la platja a escoltar el soroll de les onades mentre estic tumbada sobre la tovallola, i són aquests petits moments els que valen la pena de gaudir per relaxar-se i no pensar.

I mentrestant seguiré pulint una petita sèrie de poemes que he escrit, i que penso intentar que es publiquin a algun lloc, si tinc sort, perquè a vegades tot és cuestió de sort.

7 comentarios:

Bruguers dijo...

Montse,
Vull felicitar-te per l'injecció d'optimime que portes a sobre, per la teva feina, pels teus poemes, pels teus petits moments de relax a la platja i jo, a la vegada estic contenta perquè... gràcies a les fotos del post anterior he pogut posar "cara" al teu nom.
Bon dia i bon diumenge!

garmir dijo...

Hola:
Desitjo que ho passis molt bé, especialment aquests dies.

Anónimo dijo...

Hola Gent!! Us vull explicar una cosa que hem va passar ahir a Malgrat perquè no vull que li torni a passar a ningú.
Ens van tractar com una autèntica merda a mi i als meus amics i familiars a la TAVERNA DE VAPI que està a l’Avinguda Costa Brava de Malgrat de Mar, al costat de l’IDEA i Caja Madrid, davant del parking del CAP vaja.
Vam demanar uns soharmas, i com és lògic n’has de posar salsa d’all, en vam demanar 6 i ens van posar la meitat d’un pot, al demanar-ne més, ens van posar mala cara i ens vam dir “joer que hacéis con la salsa” amb molta mala educació, érem 6 persones!!! Per mig pot de salsa fastigós!
Total a l’hora de marxar ens vam cobrar un suplement per dir-li que portés una mica més de salsa!!! Ens vam deixar allà uns 40 euros, i al dir nosaltres que perquè havia cobrat la salsa, ens va dir “vosotros sabéis lo cara que me sale a mi la salsa??????????” anda ya y iros por ahí, fuera de aquí anda largaos!! Anàvem amb una nena menor també i mentre creuàvem la carretera de l’Avda. Costa Brava ens continuava insultant i dient “iros a la mierda por ahí!!! Nosaltres com és lògic li vam dir que el poble era molt petit i que correria la veu perquè això no es tornés a repetir, li dèiem mal educat… És un bar per a “dominguerus”, ja es pot veure amb la pinta dels amos…
No volem que ningún torni a ser Aixa tractat i l’insultin pel carrer ple de gent mentre creuàvem dient-nos “fuera a la mierda….!!” I més coses… com no me vacileis… (ells eren els amos que consti) nosaltres ens vam defensar dient que per el ridicul de la salsa havien perdut uns clients, aquesta setmana haviem anat dimecres, divendres i diumenge. És aixi com van tractar a uns clients habituals. Hi ha millors llocs a Malgrat per això us aconsellem no anar-hi a aquell “antro” de “quillos”.
RECORDEU NO ANEU A TAVERNA DE VAPI, Avda. Costa Brava davant del parking del CAP de Malgrat.

Sol dijo...

mmmm esa foto es de un mojito! mmm qué ricooooo!!!!

felices vacaciones!

me gusta el nuevo color de tu blog

Brie dijo...

Montse, te veo muy bien (bueno, te leo :p) Me alegro mucho, guapa!!! A ver pa cuando la quedada!! :D

Què t'anava a dir dijo...

Molt bé. Ja veig que l'estiu et prova. Molt bé. Estic molt content.

Lucía Solís dijo...

Hola Montse, espero que gaudeixis d'aquests dies tal com t'has proposat. Quan es tenen tan pocs dies per descansar s'han d'aprofitar. Hem estat uns dies a Blanes però molt poc i amb la família ja saps, no es pot fer plans. La segona quinzena estem fent de turistes pel món però si tornem a anar-hi et truquem.
Molts petonets!!!!