domingo, 8 de junio de 2008

AQUEST DIJOUS...

Bé després d'aquest temps, he resolt algunes coses i he demanat informació, el dijous tinc visita a l'ICAM, i demanaré l'alta, que m'han informat que me la poden donar pel mateix dia, cessaré de la Gene i començaré una nova vida laboral Pineda de Mar.
UFFF!!!, QUINS NERVIS HE PASSAT, PERÒ AIXÒ TÉ SOLUCIÓ.
En quan al meu pare... ha estat ingressat aquesta setmana per fer-se una biòpsia de pulmó i dimecres ens donaran els resultats...Això no té solució, però farem el que podrem entre tots, i viurem el dia a dia, m'és molt díficil de pensar-hi, però d'ara endavant la vida serà d'aquesta manera.

10 comentarios:

Unknown dijo...

Noia, déu n'hi do! Vas d'una situació a l'altra, sense cap pausa. Has de ser molt valenta. Ja ho ets, perquè ho has demostrat, però encara ho has de ser un temps més. Un petó!

garmir dijo...

Hola Montse:
Desitjo que tot vagi bé, lo del ICAM, Pineda i que el resultats del teu pare el Dimecres, siguin de millora. Endavant, tot el suport.
Edmón.

Lucía Solís dijo...

Hola guapa,
Un petonàs molt fort. Tens una de cal i una d'arena, oi? Les coses són així...

Brie dijo...

Ai, Montse... me alegro que hayas podido solucionar lo tuyo (ya me contarás como has podido, que estoy intrigada :p). Respecto a lo de tu padre, muchos ánimos y a ver que os dicen el miércoles... muchos besos!

Anónimo dijo...

veig que tens projectes i això és interessant. Sobretot perquè tens un full de ruta a seguir que et permetrà seguir amb ilusió els teus objectius! Una abraçada

Sol dijo...

animo con lo de tu padre, sea lo que sea, disfrutad cada día con él. besos!

Què t'anava a dir dijo...

Anim i endavant. Viure la vida amb amor i companyia amb el teu pare que gaudeixi de cada moment i a tu anims per tornar un altre cop a la vida laboral de cada dia.

Bruguers dijo...

Carai Montse, la vida et posa a prova continuament.
Desitjo de tot cor que demà les notícies siguin favorables.
Petons.

civisliberum dijo...

Molts petons valenta.

El blog del Xavier Ollonarte i Rovira dijo...

Hola Montse ara feia dies que no em passava per aquí, però és que he estat molt enfeinat amb la vida universitària. Noia ja veuràs com les coses s'aniràn posant al seu lloc.

Molts petons.

Cordialment,

Xavier Ollonarte i Rovira.