miércoles, 21 de julio de 2010

VACANCES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tot, tot, tot, aprobat, GUAI!!!!!!!!!!!, el dia 4 d'agost agafo les vacances, per fi podré desconnectar d'un any dur, però ha valgut la pena.
Dels estudis em queden les pràctiques, encara, em queden unes 200 hores, un PAL!!!!!!!!!, però a finals d'any s'ahurà acabat.
Segurament contnuaré estudiant, de moment estic preparant les opos a la Gene, i després estudiaré alguna cosa que m'agradi, però m'agraden moltes coses, el que no faré serà el que tant desitjava fer quan vaig entrar a treballar a Serveis Socials.
Si us expliqués lo deprimida que estic en aquesta feina, no us ho imagineu, ho estic passant francament malament.
No m'agrada el tracte de les tècniques envers a mi, que sóc la seva inferior, el tracte és fatal, no en tenen en compte en res, t'escridassen davant l'usuari, t'humilien constantment, en definitiva es pensen que no ets una persona, que no comptes, cosa que et deixen sempre bastant clara, TÚ NO TENS TÍTOL TÚ NO ETS DELS NOSTRES, TÚ ETS INFERIOR.
Estic molt enfadada, però ara només vull pensar en les vacances.
ENS VEIEM GUAPOS!!!!!!!!!!!!!!!!

5 comentarios:

Manel Filella dijo...

OOOHHH Montse!!! Havies desaparescut...Has tornat...!!!
Fins quan?...No deixis els teus amics... Jo de tant en tant mirava el Blog...i res de res...
que tinguis unes bones VACANCES.

´´ dijo...

Si yo también lo voy mirando. las jefas que se jodan!!!!!! Hay mucha gente quemada por la vida , ni puto caso.

Què t'anava a dir dijo...

eieieie. moltes ganes de tornar-te llegir. m'has donat una immensa alegria. vinga endavant i anims a gaudir les vacances.

Lucía Solís dijo...

Nenaaaaaaaaaa, que jo també vaig mirant i et tinc perduda. Igual que diu el Francis: "Ni cas!"

garmir dijo...

Montse:
Moooolt bé, i no facis cas, mira jo ara estic tb a una Administració Pública i el tracte és fabulós amb nosaltres, com va ser a la GENE també, en canvi el que dius les trucades delc comandaments que atenc tots tenen un general alcos, peró les persones cara a cara , fabuloses, en canvi per telfón s'atreviexena tot.
Tu, Endavant.