jueves, 27 de noviembre de 2008



Avui als matins de TV3 estàven parlant en taula rodona, representants del sector de l'automòbil, de les immobiliàries, dels constructors, i representants sindicals. El que m'ha fet tancar la tele ha estat que un senyor en representació dels constructors es queixava de com anava tot i de les pèrdues que estàven tenint en aquest sector, i demanaven un ajut del govern.

M'ha indignat i posat de mal humor, la barra que té tota aquesta gent!. Són els que més han guanyat durant aquests ultims deu anys, i no dic des de fa molt més temps que engreixen les seves butxaques, encarint dia a dia que passava el preu de l'habitatge, comprant terrenys rurals o rústics i juntament amb l'administració reconvertint-los en sól urbà.

Aquesta gent porta molts anys guanayant molts de diners a base de fer "xanxullos" i d'altres històries, construint desmesuradament, i apunjant els preus de les vivendes sense cap tipus de control.

Ara que venen temps en el que no es ven tant, ara volen l'ajut de les administracions, i jo em pregunto que no han fet un bon coixí?

A nosaltres qui ens ajuda a sobreviure?

Més val que els nostres governants, comencin a invertir en teconologia, en suport a investigacions, a crear indústria, i s'oblidin de recolzar tota l'economia d'un país en la totxana.

Ja s'ha acabat el temps en que tothom obria immobiliàries, que ven bé semblava que es crièssin com a bolets, i feien negocis mil.lionaris en una o dos operacions al mes.

6 comentarios:

Què t'anava a dir dijo...

Si els tius han volgut explotar-ho tot al màxim i al final s'han enganxat els dits per pura gula. Ja els ha anat bé. Altres han caigut per pura inocència

Anónimo dijo...

Tu que has estado en administraciones,como ayuntamientos ,tambien tendras buena cuenta de lo que se llevan estos.Los constructores a veces tenian acarreos,acarreos que iban a cuentas de alcaldes,concejales,etc.maria.

Manel Filella dijo...

Gràcies...per la visita-comentari.
Estic d'acord en el dius en el teu text. Bon cap setmana.

Carmen Bellver dijo...

Bueno, la crisis la han montado ellos y la pagaremos todos. Unos más que otros, especialmente los más necesitados.

¡Abajo los paraísos fiscales!. Ahí está toda la mugre de los especualdores mundiales reunidos con narcoguerrilleros.

Pues eso, que rascas un poco y sale la porquería.

Saludos. Paz y bien

garmir dijo...

Hola Montse:
Totalment d'acord.
Edmón.

FRANCESC CAYETANO dijo...

Probablement aquest cap de setmana pugi... Et faig una trucada
Petons