lunes, 21 de enero de 2008

QUÈ ESTÀ PASSANT

Avui a les notícies, han donat malauradament, que un menor de 9 mesos ha mort a causa dels maltractaments, per part de la mare, l'avi, i la companya sentimental d'aquest últim, també han dit que hi ha hagut un altre cas de violéncia de génere, i si seguim les notícies són desalentadores.

D'altra banda es segueix parlant de la novia de Sarkozy, i de les despeses que el president de la república de França ha emprat en el seu maquillatge, ni més ni menys que 34.000 euros.

I aquí comencen les promeses dels nostres polítics, el PSOE vol pujar les pensions, cosa que em sembla molt bé, però el PP vol que el castellà tingui més hores de classe, o sigui, que em de suportar un nou atac feixiste en contra de la nostra llengüa, un atac més, ja no ens ve d'aquí!!.

Com diu la família SIPSON nos hemos vuelto ya locos??

9 comentarios:

pescador dijo...

una vez mas de paso saludandote y agradeciendo la buena onda!
abrazos amiga!

Lucía Solís dijo...

Para que luego digan que es lo mismo que gobierne el PSOE que el PP...
Un abrazo!!!!

civisliberum dijo...

Tot va com sempre, de gent violenta i menyspreable nes ple. De presidents de republica frivols, al menys ni ha un i de feixistes al pp cada cop ni ha mes.

Tamaruca dijo...

La llengua catalana és moltbonica i, sabent francès, molt senzilla d'aprendre encara que no siguis nadiu (jo la vaig aprendre perquè he viscut i treballat a Barcelona i m'ho exigirien en l'empresa). No obstant això, també entenc que hagi persones que prefereixin dedicar les seves hores d'estudi a altres llengües com l'anglès o l'alemany, ja que estem dintre de CEE i és absurd que no existeixin barreres econòmiques però sí personals.

En qualsevol cas, hauria de ser opcional. Llibertat per a triar, per favor.

Molts petons :)

Anónimo dijo...

Ens queixem del PP, però dic el de sempre, aquesta gent va de cara i els veiem venir. Això sí, ZP molt "bon rollo" però després ens dóna carabasses per no dir algo més gruixut.

Sobre el tema de la violència de la criatura, què vols que et digui. Amb penes de presó acabariem abans amb aquestes animalades.

garmir dijo...

Hola:
El pp fa una Opa amistosa a C´S per desgràcia dels que ens sentim catalans.
Espero que estiguis bé.

Anónimo dijo...

Maltractament i assassinats n'hi ha hagut sempre i, sospito, que abans més que ara; el problema és que ara mor algú a Cadis i aquí ho sabem al cap de 5 minuts i tenim la sensació equivocada que la violència augmenta.

En quan a si PP i PSOE són iguals, rotundament no. Jo preferiria que governés el PP, perquè, com a mínim augmenta l'independenisme al nostre país; en canvi el PSOE aconsegueix un efecte edulcorant sobre les seves polítiques que ens fa creure que no va en contra nostra i ho aprofita per la seva àmplia borsa de votants provinents d'altres parts d'Espanya.

El castellà discriminat a la escola? Sí, i que passa? El català porta 300 anys marginat en la seva pròpia terra i ara que l'intentem recuperar la llengua invasora es queixa perquè fa 30 anys que li donem prioritat. Que es facin fotre!

Sol dijo...

totalmente locos, a ver si viene una nave alienígena y podemos concentrarnos en cosas serias....

Estela dijo...

ens preocupen per parides sense sentit i el que és realment important com la vida d´un bebé ho passem de llarg.Estem de psiquiatra!