sábado, 1 de diciembre de 2007

TOT SEGUEIX UNA RODA

Feia dies que no escrivia cap post, perquè no estic gaire bé, i per escriure sobre el mateix, prefereixo no avorrir a ningú.
Fa uns dies sentia comentar als mitjans de comunicació que l'Heroïna torna a ser una droga de moda, com que ara la moda és la coca, i les pastilles, torna a començar la roda, d'aquí un temps tornarem a veure a la gent demacrada, sense dents, pidolan per un "xute", robant, i morint.
El que més em preocupa, no és veure a gent demacrada, és que ens penssàvem que tot això ja havia passat, que només va ser qüestió d'una época, i a mica en mica ens hem anat relaxant, ens hem deixat de preocupar per aquest problema, perquè com diu la propaganda contra la droga, els nous drogoaddictes ara no ho semblen, i jo em pregunto és que es tenen que notar?, es veu que ara tot s'accepta millor, espero que mai baixem la guàrdia, perque els senyors de la droga, els que realment es beneficïen de la seva venta i consum, mai baixan la guàrdia, sinó que viuen pensant en quina de les drogues poden guanyar més diners, i tot va fent una roda, la roda de la desventura.

17 comentarios:

Manel Filella dijo...

Com et trobes Montse??
Aquesta tarda...he estat pensant en tu...La meva dona i jo em anat a passejar per Malgrat...Hem deixat el cotxe al parquing del C.antic i hem estat al carrer del Mar. si hagués sabut el telèfon o la adreça t'hagués vingut a visitar. Avui ha fet molt bon dia...
Com ha canviat Malgrat!!!! jo que anava amb els meus fills al camping aquell que hi ha a la platja...davant de Santa Susana i ara tot són cases i més cases...
Espero doncs que et trobis ben bé aviat.Una abraçada

Tamaruca dijo...

El problema és que les persones que entren en la roda, al principi, sempre creuen que controlen :(

Petonets, Montse.

JAL dijo...

Etern retorn, quan creus que una cosa està superada torna a resorgir, i és que tu també ets víctima de la roda, ja que arribarà el dia que tornaràs a pensar que això ja està superat

Anónimo dijo...

Malauradament el món avança i es modernitza, tant la delinqüència com les màfies i els poders distribuïdors de la droga. Un tema amarg, sens dubte.

Però crec que aquest tema cal no descuidar-lo com bé planteges en la teva reflexió. I aquí tothom hi ha de posar el coll, tant ciutadans que es trobin drogadictes pels carrers, les mateixes forces de seguretat, els educadors de carrer, l'església...

Tanmateix, tinc els meus dubtes de què algun dia s'erradiqui aquest tema.

garmir dijo...

Hola:
Amb el tema del Narcotràfic sóc bastant pesismista, quan una xarxa es desarticula, al poc temps sorgeix una altra nova, peró el deure de tots és lluitar perqué algun dia deixi d´existir aquesta lacra.

Anónimo dijo...

es el peix que es mosega la cua, mentres ni hagin uns hi han de ser els altres. maria

pescador dijo...

abrazos querida montse
que tengas una gran semana...

Anónimo dijo...

Doncs jo no crec que s'hagi d'erradicar les drogues. Les drogues no són dolentes, només l'ús que se'n fa d'elles ho és. La solució no és erradicar, perquè bé que l'alcoholisme és una enfermetat perillosíssima però, ¿qui no disfruta bevent un bon vi, o una copa de bon whisky un diumenge després de dinar?

Bito dijo...

Si se decidieran de una vez a dejar de hacer anuncios anti-droga que confunden y descreen, y comenzasen a informar de una maldita vez es posible que se ahorrasen muchos, muchos problemas.

Un saludo,

Unknown dijo...

Montse,
Qui més es pot cuidar és tu. Qui més s'ha d'estimar ets tu. Ànims.
La droga no desapareix i els qui hi se'n beneficien econòmicament no descansen. I els governs fan com si res, no hi ha prou mesures.

Unknown dijo...

Montse,
Qui més es pot cuidar és tu. Qui més s'ha d'estimar ets tu. Ànims.
La droga no desapareix i els qui hi se'n beneficien econòmicament no descansen. I els governs fan com si res, no hi ha prou mesures.

Anónimo dijo...

el més curiós és que tothom sap on és. qui la ven. però es mira sovint a un altre costat.

Com va Montse, et noto una mica pesimista darrerament i tu no ets així. Ànim.
Neus

Estela dijo...

som el primer país del món en consum de cocaina.Per una vegada que estem adalt de tot, fixeu-vos per què és.No us sembla que aqui fallen moltes coses?

El blog del Xavier Ollonarte i Rovira dijo...

És veritat ara, en moltes ocasions, els droga adictes no semble drogo adictes. En moltes ocasions, quedes perplex de la gent que consumeix aquest tipus de drogues. És denigrant, perquè això atrofia els cervells de les persones. I, a més a més, també poden patir conseqüències nefastes els seus descendents.

Cordialment,

Xavier Ollonarte i Rovira.

Ens veiem als nostres blogs.

Albert dijo...

Hola Montse, com va això! Ha ant bé la festa major??
EL tema aquest de les driogues és força complex. Estic molt d'acord amb el que diu el company Dave. Quan s'abusa d'una cosa, sigui el que sigui, ja és dolent.
Una abraçada!!! I petons!!!

blumun dijo...

Montse desitxo que tencontres millor.
Els dies son prou bons encara per passejar, animat.
Totes les drogues son dolentes, i tenim massa poca vida per desperdiciarla.
Besadetes.

Anónimo dijo...

Hola:
Montse, estàs bé, fa dies que no dius res? Espero que estiguis bé.
Garmir.