domingo, 18 de noviembre de 2007

S'HAN UNIT

Al fi s'ha fet realitat el que molts ens pensavem, el PP i PSOE de Malgrat governaran junts, és que fins ara no ho havíen fet?
Des del principi era un pacte en silenci, ara ja són 9 contra 8, és farà el que ells vulguin, com fins ara, però amb majoria.
Al poble hi havíen petites esperances de que això no passés, però ja es veia a venir, que els del PP anaven atrafegats amunt i avall intentat treure el màxim profit per a ells, i al final els hi ha dont resultat, tot i això que en las votacions per la moció de la riera, van votar amb l'oposició, i ara que passarà amb la Riera, i les rieres de Malgrat?
I amb la Delta de la Tordera?

Perquè veieu el que passa aquí, amics blogaires, políticament no anem bé, anem endarrera, però no tot és dolent el que passa.

El millor que ens ha passat és la riera, per unir a tots els malgratencs en una sola veu, i és quan un és sent orgullós de les persones que fem pinya totes juntes, per aconseguir una fita comú, de moment salvar una arbreda, i després ja veurem que més passa.

Mentrestant, jo reflexiono sobre la força que tenim les persones quan volem, llàstima que no sempre ens unim per aconseguir fites tant nobles com aquesta i moltes més que em et durant la hitòria de la humanitat.

L'altre dia vaig gravar el meu programa de ràdio i sabeu?, vaig començar parlant de l'esclavitut i comentat l'obra La Cabanya del tio Tom, i llegint un petit relat de l'obra un s'adona de que l'esclavitut encara existeix, però de diferents formes, tràfic de persones, comerç amb menors, comerç amb diamants, i etc... etc...

Podrem algun dia unir-nos per dir prou?

7 comentarios:

Sol dijo...

eso digo yo, a ver si pasa algo de eso alguna vez.

me podría unir para decir basta a:

los precios tan carísimos de todo

la tontería generalizada "más tienes más eres"

y así..

creo que llenaría diez páginas... pero necesitaría unirme conmigo misma..

besos!

Què t'anava a dir dijo...

Ara falta que la gent s'uneixi i formi una altra candidatura i deixar que gaudeixin del seu pacte.

Anónimo dijo...

es vergonyós, a sobre li tindrem que pagar a aquesta dona un munt de diners cada mes,

Albert dijo...

Montse, en resposta al teu comentari t'haig de dir que els clàssics no moriran mai, si ben els Communards no van ser un grup que trinfés "por todo lo alto" era un bon grup! Nou disc?? uiui...estarem a la guaita!! Almenys a mi aquesta cançò em tranmet molta energia. Coi..que filosofic, no??
Petons!!
I tu?? Com estàs!?

garmir dijo...

Hola:
Sento lo de Malgrat, especialment per tu i la Neus, peró segur que al 2011 a les urnes les coses quedaran més clares.

civisliberum dijo...

Es una llastima, pero el temps acaba posant a tot-hom al seu lloc.

Anónimo dijo...

Doncs és una unió naturalíssima! Són els dos partits amb el centre de decisió a Madrid. Qué esperàveu?