lunes, 27 de agosto de 2007

LA HUMANITAT?

Estic, llegint el llibre de Primo Levi : si això és un home, que tracta sobre l'estança de l'autor a la Buma, que era una fàbrica al costat de Auswitchz, i mentre llegeixo, no puc entendre que l'home arrivi aquests límits de maldat, dins la meva mentalitat, no existeix aquesta màquina de fer mal als altres, sigui qui sigui, per aìxò llegeixo molt sobre aquests temes de la segona guerra mundial, perqué em sembla, la cimera de l'infern.
Després escoltes les notícies, llegeixes els diaris, i veus que la humanitat?, no ha aprés res encara, seguim torturant, fent guerres, abandaonant i matant als nostres propis fills, i a les nostres parelles, seguim matant la Natura, que se'ns ofereix per ser feliços, seguim no essent Humans.
Cada vegada ens tornem més "IMMUNES" al sofriment dels altres, i girem la cara, pensant que a nosltres no ens passarà, cada dia tanquem els ulls a les injustícies que es comenten, i seguim sense veure res, ens hem acostumat a tant de dolor?.
On està la humanitat?

5 comentarios:

garmir dijo...

Hola:
El meu para té com ahobby llegir i veure pelis de la II Guerra Mondial, ara no mira molt lo dels camps nazis, li fa cosa, és mès d´estrategies, considera que amb les armes nuclears una guerra com aquella es irrepetible, la disuasió de la destrucció mutua asegurada.
Els nazis son un monstre crec jo sortit de la dura crisi económica del 29. Una barbaritat monstruosa.

Que acabis de passar un bona dia.
Edmundo.

garmir dijo...

Hola Montse:
Qué ha canviat el Salva del seu blog? Ara no el puc veure.No surt res.
Una abraçada, Edmundo.

Anónimo dijo...

ultimament, qualsevol cosa que am pugui ferir la meva sensivilitat, ho cambio ho paro, prefereixo no saber-ho, ni animals ni nens ni res de res, no sé si es cobardia peró es que no puc...

FRANCESC CAYETANO dijo...

A mi també em passa això dels animals. Sempre he pensat de fet que el maltracte als animals hauria d'estar igual de penalitzat que als humans. Crec, sincerament que els animals hauríen de dir-se humans i nosaltres animals... o més bé sentir-se orgullós quan algú et digui:"Ets un animal!"

Anónimo dijo...

es reconfortan trobar persones que pensin igual, gracies per dir-ho...