viernes, 31 de agosto de 2007

PERQUÈ TINC GANES DE CANVIAR LES COSES

Perquè tinc ganes de canviar les coses, perquè tinc ganes de poder dir el que penso del que es fa i es desfà, i col.lborar amb el meu poble, per això m'he ficat en política.
Però reconec que sempre he fet política, sempre he estat a sobre del que es fa, sempre he intentat col.laborar, de manera anònima a vegades, però sempre.
Bona pregunta la que em varen fer l'altre dia a la Riera, i m'ha donat que pensar, perquè la política?, perquè unes sigles?, perque quan de veritat pots fer, es dins de la política, i perque en aquesta vida tots d'una manera o una altre fem política, però abans que tot, sóc ciutadana, sóc persona, i encara que tingui darrera unes sigles polítiques, tinc el meu criteri.
Aquesta es la resposta.

L'Altre dia pensava en la canço IMAGINE de John Lennon, i dintre meu sentia, l'experiència, d'ésser solidaris, de la no existència política, de la no existència de guerrer, de la igualtat, però pensava això és una utopia, una idea, ara per ara impossible.

Del que estic contenta és que en el meu poble, aquesta setmana, ens ha unit una idea, fora de la política, i ens ha unit com a persones, veïns i amics.
GRÀCIES MALGRAT!!!!

4 comentarios:

garmir dijo...

Hola:
La politica es molt divertida sempre que sigui amb joc net.A mi m´agrada molt.

Lucía Solís dijo...

M'agrada sentir aquestes paraules. Fa temps que tinc la sensació de que s'està degradant el sentit de la política que no és, ni més ni menys, que un sentiment de treball cap els altres.
Només es fa referències despectives a la política però la gent que ens hi dediquem sabem les hores de dedicació a la comunitat que significa.
Si no fos per la política l'organització social no existiria. És l'esquelet que aguanta els serveis i les infraestructures públiques.
M'agrada molt sigui des de la ideologia que sigui!

Anónimo dijo...

Lucia ,si no fos perque esta molt compensada economicament,farias politica?,,surt a compte fer politica,ho sento,pero es el que pensem molta gent,i si no ho fas per diners,perque no fer,ho a una asociacio no remunerativa?,,maria

Anónimo dijo...

Us recomano la lectura de l'article de Teresa Verdaguer al Som-hi del mes d'abril o maig d'enguanY, amb un títol significatiu: "Visca la política".