sábado, 25 de agosto de 2007

AVUI , ES AVUI

Avui dissabte, tinc un mal de cap horrorós, menys mal que ha vingut la meva mare i m'ha fet el dinar, perqué estic fatal.
Val a dir que es normal, al possar-te la injecció, al dia següent estàs com si tinguessis la grip a lo bèstia.
Ahir em va trucar una companya i amiga de feina, i em va dir que estava de baixa perquè tenia tiroiditis, i està feta pols, em va dir que vindria a veure'm, i en fi ens varem posar al dia de les coses de la feina i de les amistats comuns, una estona de desconexió, em va anar bé, sempre reconforta que els amics et truquin.
Després vaig trucar a un amic, molt estimat, que fa tres anys va tenir un infart, i vaestar molt content de sentir-me, i em va dir, que estava de baixa, per atacs d'ansietat, i amb el seu historial, s'està agafant la vida d'un altre color, estic amb ell, també vol veure'm.
M'encanta, i m'alegra, tenir amics de veritat, amb els que han passat els anys, i ha perdurat allò que va fer possible la nostre amistat, iestic contenta perquè ara amb el bloc, n'estic fent de nous, VISCA L'AMISTAT!!.
Encara que hi ha persones que m'han trencat el cor, veig que val la pena seguir creient amb la gent, i fer noves amistats, a tots vosaltres Gràcies.
Avui estic pensant, amb el programa de ràdio de setembre, com enfocar-lo, com fer-ho millor, i hagi de parlar amb tota la gent que col.labora amb mi, a tots els que volgue adreçar-nos escrits us deixo el nostre correu electrónic Fentparaules@hotmail.com, també em podeu deixar suggeriments.
Com més escric, més m'adono que em falta molt per aprendre, però també veig que els meus companys i companyes de tertúlia, escriuen molt bé, i que no cal ésser un "servell" per saber escriure i expressar els nostres sentiments, i veig que ho fan molt bé, això és l'essencia de la cultura.
Bé fins ara!!

4 comentarios:

Lucía Solís dijo...

“El amor no conviene a los perezosos
para existir en plenitud
exige gestos fuertes y precisos.”

Susana Tamaro, escritora italiana, en “Donde el corazón te lleve“

Con la amistad pasa lo mismo. Siempre encontrarás personas que harán esos gestos y a las que no lo hagan no se lo tengas en cuenta, no tienen fuerzas o simplemente no saben.

´´ dijo...

Hola me podrias explicar un poco mas sobre el programa , duración , contenidos , estructura . Si tengo alguna idea te la pondre por aqui .

garmir dijo...

Hola:
El programa de radio t´anirà bé, pel que veig ja t´està donant molta il.lusió i això t´ajudarà moltissim en la lluita contra la malaltia.
Edmundo.

Sergi d'Assís dijo...

Gràcies per les explicacions de qui ets... Ens devem conèixer de vista, probablement. No sóc fill de La Granja, sinó nebot dels qui la portaven i cosí dels qui la porten ara. De cognom sóc Gelpí, i vivia al carrer Girona. En fi, content de saludar-te!!