jueves, 27 de marzo de 2008

DEMÀ S'ACABA

Per fi, demà ultima injecció i ultimes pastilles, la setmana que ve, i les següents de recuperació, però suposo i espero que en un mes o dos, estaré llesta, i com sempre, la party dels 80 és el proper 19 d'abril, us donaré més dades avui mateix o demà.
Només veig amb satisfacció, el camí que he fet fins ara, i que encra que aquestes ultimes tres setmanes, han estat i són de pena, he resistit contra tot pronóstic, i es que les persones no sabem fins a on arrivem, nosabem el que som capaços de suportar fins que no entrem en la lluita, de moment aquesta batalla està guanyada, i acabada, espero superar totes les batalles que s'em posin per davant, ara ja puc.
L'altra dia, em vaig assabentar que un veïna havia estat operada de'un càncer de pit, i que estava fent la quimioterapia, i sense pensarm'ho vaig anar a donar-li ànims, i seguiré donant-li suport, perquè en aquesta vida i en aquestes malalties, el suport moral, el saber que no estàs sol, i que hi ha gent que vol que segueixis endavant, és molt possitiu. I el que espero es poder ajudar a gent, que pateix aquesta soledat que comporten aquests tractaments.
Per a mi ha estat molt valuós els vostres comentaris,les vostres paraules, i el vostre seguiment, ha estat i serà un plaer haver-hos conegut.
I suposo que seguiré enfilant-me per la vida, lluitant, encara que sigui contra corrent com sempre, i tornant a ser la protestona de sempre.

14 comentarios:

´´ dijo...

Guay , nos vemos en la party .

Lucía Solís dijo...

Porto dues setmanes malalta amb una grip que se m'ha complicat i estic fins els.... Així que puc imaginar les ganes de tornar a ser la protestona.
Com diu el Francis: Ens veiem a la party.
Muak!!!!

Brie dijo...

Niña, qué bien :D por fin ha llegado el día, parecía que estaba lejos, oi? Muchos besitos, intentaré ir a la party porque ese día justo tengo un congreso y no sé el plan que hay (qué importante suena, eh? :o)
Pos-eso, otro besote, guapa!!!

Bruguers dijo...

Sonarà a tonto, però... vosaltres us coneixeu tots??? Si puc venir a la festa dels 80, com us coneixaré???
Felicitats per la batalla guanyada.
Un petó.

´´ dijo...

No nos conocemos , pero es facil Lucia es la de la foto , ella conoce a francesc y yo a ellos , se va haciendo cadena y ya esta.

Juan Carlos dijo...

Hola Montse,
no se si et conec personalment. Soc en Juan Carlos (DJ de la propera Moguda80). He vist els teus articles i he flipat amb el teu optimisme. M'agradara que la nit de la party t'acostis a la cabina i em demanis algun tema que et vingui de gust escoltar. Pel reste dels teus colegues de la "cadena" pos lo mismo!. Salut!

civisliberum dijo...

Moltes felicitats. Ja esta.
Petons

garmir dijo...

Hola:
Estic molt content de que finalment ja estiguis bé.

FRANCESC CAYETANO dijo...

Eiiii! M'alegro molt que aquest camí s'acabi i comenci un altre molt millor...

I sí ens veiem totes i tots a la party...

I com diu el Francis farem cadena!!

Ah i pel Dj que es prepari que abusarem d'ell!!!

Lucía Solís dijo...

Ei però el Francis no diu que sóc la de la foto però ara sóc rossa (mooooolt rossa)... ;=))

Montse dijo...

Ei, quedarem en algun lloc, tots, i ja ens coneixerem, jo proposo ON ESTÀ L'ANTIGA DISCO Don Juan, dic, antiga perquè ja no és el que era, i la party es fa al QK.
Juan Carlos ens coneixem molt bé, tú i jo i en Charly, he vingut a les vostres mogudes, i era assidua del Don Juan, veig que no tens blog, no he pogut, entrar-hi almenys, però et vindré a veure a la Disco.

Unknown dijo...

De mica en mica... hi has arribat. Respira a fons i comença a gaudir plenament d'aquests dies plens de llum i de vida.
Enhorabona per la teva victòria!!

Sol dijo...

espero que tengas una primavera feliz, que te recuperes 100% muy pronto y que te lo pases genial en la famosa party, alguna foto colgarás?

besos mil!

Anónimo dijo...

Doncs ja saps, remata aquest tema i comença a protestar, perquè material en tens i molt! ;-)