miércoles, 19 de diciembre de 2007

MALALTIES I SOLETAT



UNA VIDA MAGADA, FINS AL FINAL, PERQUÈ?



UNA LLUITA QUE NO ACABA....


UNA ALTRA VIDA MALGASTADA, I OCULTA....



ARA TINDRIA 60 ANYS...


Queda esperança per la tolerància, i el recolzament a tots i totes les malalties, sobretot les estigmatitzades per tota la societat, que ingú hagi de viure en la soletat ni en l'ocultisme, cadascú és cadascú, i es mereixen tota la nostra comprensió.
Ara que arriva Nadal, allarguem la mà als nostres semblants, i abracem la vida amb esperança i il.lusió de que arrivarem a construir entre tots un món millor.

15 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Montse! Fa molts dies q no ens veiem,espero que estiguis millor.Un petó

Sol dijo...

FELIZ NAVIDAD!!! que tengas un año estupendo y que termines de recuperarte! besos mil

Què t'anava a dir dijo...

Molt bon Nadal i durant molt de temps puguis compartir aquests bons i sans sentiments amb la gent que t'envolta.

Anónimo dijo...

Jo no hi crec en el Nadal, però estic content de veure la gent feliç, o veure les cares de les meves nebodes quan obren els regals...

Albert dijo...

Penso igual que el David...Pero bé, trobo que no cla ser Nadal, perque la gent miri de ser feliç, o estiguin de més bon humor...o no.
No Montse, no se que ets...jeje

Unknown dijo...

Segurament a molts no els diu res el Nadal, per mi, és un motiu d'encarar nous propòsits i conviure més amb la família. Ara, els que s'ho passen genial són els nens, la inocència i la il·lusió amb que viuen aquests dies, no tè pèrdua. També entenc , perque hi he passat, que hi ha nadals tristos, però sempre queda l'esperança que n'hi haurà de millors.
Bones festes a tots! que cadascú les visqui com més li plagui.

garmir dijo...

Hola Montse:
Bon Nadal i any 2008 en el qual estaràs bé del tot, el mateix al Salva.

Carmen Bellver dijo...

Monte:
¡¡¡Bon Nadal.!!! Has puesto a dos artistas geniales, víctimas de esa cruel enfermedad que es el SIDA.

Te deseo felicidad junto a tus seres queridos. Que el Niño Dios te bendiga. Si no eres creyente te bendecirá igual. Es el Salvador del mundo.

Paz y bien a todos quienes pasen por aquí. ¡¡¡Feliz Navidad!!!

blumun dijo...

Montse Bonita, el respaldo de la gente de bien lo tienen, eso seguro.
Aprovecho para desearte Felices Fietas, y que el año que está a la vuelta de la esquina, te depare los más bellos sueños, y que tus deseos se hagan realidad.
Un gran abrazo.
BLU

Albert dijo...

EI MOntse, què tal! Com va tot. Ahir al final va ser una mica desesperant...pero bé, és el que te l'esport avui guanyes i demà perds...no passa res. Tot fos aixó, no???
Doncs res, que passis unes bones festes i aviam si algun dia ens veiem!!!
Cuida't!!! xD

Què t'anava a dir dijo...

Molt bones festes i a seguir vivint i compartint els millors sentiments amb els parents i amics més propers i aquells que tinguin la sort de coneixe't realment o virtualment.

Anónimo dijo...

Crec que tens molta raó quan parles d'estigmatitzar determinades malalties. Sembla que de vegades només pensem en el càncer i en la sida i que altres malalties estiguin en un segon nivell.

Mai és mal moment per reflexionar les coses, si aquestes reflexions ens aporten una petita flama per ser més ferms en els nostres objectius o en les nostres sensibilitats.

Bon Nadal Escarlata!

Unknown dijo...

Montse,
Sort i força per a l'any que començarem. Una abraçada ben forta des de l'Empordà.

pescador dijo...

abrazos de nuevo año
lo mejor para ti y fam.
abrazos y gracias por la buena onda siempre amiga!

Anónimo dijo...

primer fa mols anys, després la sida era un tabú, i un actor que totes les seves pelicules eran de galan masculí per excelencia debía ser un xoc que no va poder asumí, jo vaig quedar de pedra, pero hara amb el temps que ha passat, crec que ho faría públic hi no sería tant traumátic com va ser en el moment.