domingo, 9 de diciembre de 2007

JA ESTIC PREPARADA




Ahir em varen trucar les meves amigues d'Arenys, i em vaig posar al dia de tot el que anava passant, i tothom té alguna pega, una de les meves amigues ha estat operada d'urgéncia dels budells, d'altra banda una seva cosina que també ha treballat am mi, ha tingu una àmbolia, jolín, al final la que està millor sóc jo!


Ara mateix només em falten tres mesos per acabar el tractament, i seré lliure, mai ho hagués dit, vull anar a treballar, vull sortir i caminar, això d'estar a casa i no poder fer res és molt pesat, però ja falta poc, i demà em faran l'ànalisi de control, i em diràn que tal va tot, espero que tot segueixi igual, i en mica en mica tot s'acaba.


No sabeu les ganes que tinc de còrrer, d'agafar el cotxem de ser la Montse de sempre, treballar, estudiar, enfadar-me, anar amunt i avall, com s'enyoren les coses quan les perds, però a partir de l'abril, estaré en peu de guerra, i Malgrat, i el món ja us podeu preparar, perquè us tinc unes ganes.


Ah, i sti tot va bé a l'abril a la festa dels abys 80, amb els DJ de l'antic Don Juan , us apunteu, ho celebrarem tots plegats.

12 comentarios:

Anónimo dijo...

una abraçada Montse

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Lucía Solís dijo...

Ei, molt guapa a la foto (je, je, je,...)
Me n'alegro molt del canvi de to de la teva entrada. Tu recorda'ns el tema de la festa al març i en parlem... Jo no em puc deixar passar una festa dels 80 així com així.

´´ dijo...

Esta eres tu ?

Anónimo dijo...

Desconec quina malaltia has tingut, però animada et veig un rato! això està bé. A més, pensa que el país necessita gent lluitadora com tu, perquè si ens hem de fiar dels que actualment governen, anem ben servits!

Ànims i endavant!

Albert dijo...

Ei! Molt bé, així m'agrada. Amb molts ànims per continuar! Clar que si!!!!!!
DIus que estic divertit ?? Ostres jajajaja. Bueno, aviam quin dia ens trobem tot comprant!!!

blumun dijo...

Desde luego has salido divina divina je jeeee
Tienes razon, cuando se ponen a contar dolencias ves que nadie está más sano que tu jee jeee Te lo digo por propia experiencia. Me alegra un montón tu buen humor
Besadetes.

Montse dijo...

Francis, yo soy más guapa.
Lucía quan sàpiga el dia de la festa ho penjaré al blog.

El blog del Xavier Ollonarte i Rovira dijo...

Ei, aquest dia de la festa pot ser un punt de coneixença per a tots els blogeros.

Estic molt content de que estiguis tan animada. Coratge i força. Continua així.

Cordialment,

Xavier Ollonarte i Rovira.

garmir dijo...

Hola:
M´alegro que vagis millorant.

Bruguers dijo...

Et trobo tan optimista que sóc capaç de venir de Castelldefels a Malgrat per conéixer-te això que l'anonimat físic del bloc m'encanta.
Petons.

Brie dijo...

Montse, guapa, me alegro de que ya estás en la recta final!! Por cierto, veo que te visita gente del ayuntamiento de mi pueblo, qué sorpresa!! Si es que estos políticos no se privan de nada, están hasta en la sopa!! Pero si están aquí para apoyarte, les dejo, que también son personas (?) :D
Ahora en serio, espero que estés pasando una MUY FELIZ NAVIDAD, un besote!