jueves, 31 de diciembre de 2009

QUE EN AQUEST ANY 2010 ENS ARRIBI LA PAU

Hola a tots i totes, com podeu suposar, estic estudiant, ara he acabat el semestre i m'examino el proper 15 i 16 de gener a Girona. Aquesta vegada m'he matriculat de 4 crèdits, i de moment no m'ha anat malament excepte el d'Educació Infantil, que es una mica aborrit, ja que només parla de crear aules, temps de joc, etc... Si tot va bé el proper semestre començo les pràctiques a l'escola on va anar el meu fill. I com que estic animada em sembla que continuarè fent el grau d'educacíó primària. Com es de suposar, no tinc temps per escriure en el blog, i em sap molt de greu perquè no vull perdre les amistats que he anat fent durant aquests últims dos anys. Així QUE SI PUC EM PASSARÉ PER TOTS ELS BLOGS A FER-VOS UN PETÓ. Sense vosaltres no hagués pogut passar aquestes etapes tant dures. US ESTIMO I FELIÇO ANY 2010 MUAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

6 comentarios:

Manel Filella dijo...

Montse...!!! Quina sorpresa més agradable ...per ANY NOU..!!!Saber coses de TU. Espero que trobaràs algun forat per mantenir l'amistat...a distància que tenim.
Un petó a tu i a la teva família!!
Fins aviat i que et vagin bé els estudis.

Miquel Casellas dijo...

Molt bon any per a tots

FRANCESC CAYETANO dijo...

BON ANY NOU! Ens veiem aviat, guapa... I molta sort!

Bruguers dijo...

Holaaaa! Menys mal que has donat senyals...
Jo també tinc abandonat el bloc per estudis, tot i que em connecto al Facebook sovint ja que no requereix cap esforç i de seguida saps com estan moltes persones.
Et desitjo un molt bon any nou en companyia dels teus i que puguis aconseguir tot el que tinguis en ment.
Un petó.

civisliberum dijo...

Bon any i felicitats.

FRANCESC CAYETANO dijo...

Què tal van anar els exàmens, Montse?