viernes, 31 de julio de 2009

HOLA JA SÓC AQUÍ UNA ALTRA VEGADA

HOLA A TOTS!!!!
Ja sóc aquí per retrobar-vos a tots una altra vegada, he estat "missing", però entre una cosa i l'altra, no volia explicar-vos les meves penes.
He agafat vacances, el diumenge m'en vaig a Eivissa una setmana. I dir-vos que em vaig apuntar a fer el modul superior d'Educació Infantil a l'IOC i he aprovat els quatre crèdits. Dintre de tot estic contenta, i a mica en mica començo a sortir dels núvols, per tornar a la vida. Espero que encara estigueu aquí, ja que ara tothom té FACEBOOK, però a mi m'agrada més el blog. US ESTIMO A TOTS.

8 comentarios:

Manel Filella dijo...

Quina alegria i sorpresa...!!! Em pensava que ja havia perdut una amiga....Però no. Està aqui altra cop. Me n'alegro dels teus estudis. Ja aniràs explicant coses.
Bon estiu.

Blumun dijo...

Quina alegria tenirte aqui Montse :)
Y ahora a pasalo de cine en Ibiza.
Bienvenida a tu casa :)
Un fuerte abrazo.

maria dijo...

Benvinguda, ja t´estaba esperant, fas bé d´animar al Edmón, doncs fá un temps que rep per tots costats,hi es una bona persona.

Brie dijo...

Guapa, qué bien saber de ti :D ahora ya estarás de vacaciones, pero que sepas que te esperamos con los brazos abiertos!! Un besote!!!

FRANCESC CAYETANO dijo...

Un petó molt fort, Montse i bones vacances per Eivissa... Jo vinc de Santiago i ara cap a Blanes... Potser a final d'agost Menorca o Granada, ja veurem. Petonsssss

Què t'anava a dir dijo...

Vagi molt bé. Aprofita.

Bruguers dijo...

Eiiii! menys mal que ja ha sortit el sol.
El trobava a faltar.
Benvinguda.
És veritat jo tinc abandonat el bloc. Estic estudiant per presentar-me a opos i m'és més fàcil un comentari al Facebook que escriure al blog.

Anónimo dijo...

llegir tot el bloc, bastant bo