jueves, 23 de agosto de 2007

VINDRAN TEMPS MILLORS

Avui estic, cansada, no tant com la setmana passada, i veig que els dies van passant, i cada vegada estic més farta, d'estar així.
El motiu d'aquest cansament es un tracrament que estic fent contra el virus de l'hepatitis C, el coneixeu?, doncs és l'hepatitis asíntomatica, perqué quan tens els síntomes ja pots còrrer.Es un tractament molt dur, una combinació de pastilles de rivavirina, i d'interferon, i cada dia que passa, més cansat et trobes.
Per això ahir us vaig dir que ara mateix, no faig res de res, no per falta de ganes, sino perqué no puc fer gaires esforços, que en la vida normal en realitat no ho ´son.
Però ja falta menys!, acabo el març de l'any que ve!
Això comporta que estic molt de temps sola, i li dono voltes a tot, perquè encara que els amics sàpiguen que no surts, o estàs malalt, pocs s'acosten a veure't, que hi farem!, en aquests moments, un sap amb qui pot comptar, i t'adones, que en realitat pots comptar amb molt pocs amics, i es quan et portes les decepcions que et fan mal.
Però el que si faig és el programa de ràdio, i m'omple bastant, encara que cada vegada em canso més, però escriure ajuda a treure els teus dimonis, i em va bé.
Doncs bé amics, ja parlarem, us deixo un pensament.
"Demà tot anirà millor, sortirà el sol i la lluna, i podré arrivar a tocar-los, jugaré i m'ompliré de vida, d'amor, i res en separarà"

8 comentarios:

Lucía Solís dijo...

Hola Montse,
T'entenc perfectament. Fa uns anys vaig patir una tiroiditis que em va deixar sense forces per fer res. No tenia ganes de sortir, quasi ni de llegir. Per mi era un esforç qualsevol activitat.
Et deixo una frase de la Virgínia Wolf: "A la vida se l'ha de mirar de front, sempre de front. Conéixer-la pel que és, estimar-la pel que és, i després, posar-la en el seu lloc". Amb els amics i amigues el mateix.

Lucía Solís dijo...

Ah! Pel teu programa de ràdio et deixo el link d'un bloc d'una amiga meva http://interletraje.blogspot.com/. El fa amb unes amigues i va de llibres. Desitjo que t'agradi.

MC dijo...

hola Montse,

res, que benviguda a la bloquesfera de Malgrat. Estarem atents al teu magnífic bloc personal.

ànims i endavant

garmir dijo...

Hola Montse:
Et possaras bé rapidament, i entre tots et donarem suport moral, no t´has de preocupar en excés, estas sota control i medicada.
Els amics en els temps actuals no tenen molt temps, peró estic segur que els autèntics et vindran a veure i estaran per tu, en tot moment.
Molta Força, i quan et trobis sola, ens ho dius que rapidament t´escrivim alguna cosa.
Endavant amb el programa de radio.
Una abraçada a tu i al Salva.
Edmundo.

´´ dijo...

Un programa de literatura ? eso si que mola , te paso el Blog de Flavia Company que es una escritora muy buena y hace un año tenia un programa cultural en BTV , igual podeis hace algo juntas .

http://fcompany.blogspot.com/

Esta el email , pero yo no la conozco personalmente solo como lector

Anónimo dijo...

Hola Montse!
no sabia això que et passa..
He vist el teu blog aixi com per casualitat. Que et recuperis aviat!

Ani

Bruguers dijo...

Em sap greu que el primer esrit teu que llegeixo sigui el de la teva malaltia.
El meu pare fa 19 anys que té l'hepatitis C per culpa o a causa d'una transfussió. Gràcies a la medicació i controls periòdics, està bé i, de moment, ha arribat als 76 anys amb empenta.
Sóc dolenta donant ànims, ja ho sé, però l'intenció és bona.

Anónimo dijo...

Hola guapa,jo tambe per accident he vist el teu blogg,no et preocupis per res,la gent et decepciona,pero l'important es quedarse amb lo que realment un te,cuant et passa una cosa aixi,es com fer inventari,no cuadra res,a vegades,les fitxes es descompensan,faltan coses i en sobre alguna,dons res,fer inventari i aixi un te un recompte del que realment es seu,,,,per cert,en l'inventari del proper any espero qu'hi contis una amiga mes,maria,